Vision

Vores vision er at drive en sund og fornuftig vognmandsforretning, til glæde for os selv, vores trofaste medarbejdere, men også for vores kunder og øvrige netværk. Vores base og historiske udgangspunkt er vognmandsforretningen i Grønhøj, men vi servicerer kunder i et meget stort område og er således hverken begrænset af eller afhængige af et lille geografisk område.

Alligevel betyder det lokale meget for os. Så vidt muligt benytter vi vores lokale underleverandører og netværk, også selv om større og nationale aktører måske er konkurrencedygtige på prisen. Vi tror på at støtte til det lokale skaber dynamik og derfor smitter af på os alle i lokalsamfundet og de øvrige forretningsdrivende i lokalområdet. Alle tjener vi penge til vores lokalområde, ansætter arbejdskraft og gør "Udkants-Danmark" til lidt mindre udkant.

Den traditionelle vognmand transporterer og sælger materialer. Vi kan meget mere end det. Vi har i en årrække haft biler, der kører asfalt overalt i Danmark. Vi udfører komplicerede kranopgaver for industrien også i hele Danmark, og vi fælder træer med vores fældegrab monteret på kran i hele Jylland.

Vi har entreprenørmaskiner og udfører hele entrepriser for både private, erhverv og offentlige aktører. Vi kører vintertjeneste nat og dag, når der er brug for det. I høst står vi også på spring for et stort antal af de lokale landmænd, så de kan få høsten sikkert i hus.

Faktisk er der ikke ret meget vi ikke kan, og vi bliver så glade når folk ringer med nye og spændende opgaver.

Vi har også en meget stor andel af private kunder, som bruger os til stort og småt. Vi leverer materialer til gør-det-selv-projekter i haven, til den nye terrasse eller indkørslen. Ofte bruges vi til kranopgaver, når der skal bygges nyt eller skiftes tag. Eller vi leverer containere til affald, så kunden ikke skal bekymre sig om bortskaffelsen eller det tunge slæb.

Vi støtter lokale foreninger og bakker op om arrangementer i lokalsamfundet. Vi kender vores kundeskare godt og har ofte en god og tillidsfuld dialog inden vi går i gang med større projekter. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og tager en snak med kunden, så begge parter får mest for pengene.

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90