Træfældning i Karup nær Viborg

Træfældning

Grønhøj Vognmandsforretning udfører træfældning både med fældegrab monteret på kran, med mand og motorsav i kurv eller traditionel fældning og beskæring af træer. Med base i Grønhøj, nær Karup J, kører vi ud i hele Danmark og fælder og beskærer træer.

Med vores fældegrab monteret på kran har vil side 2016 fældet og beskåret et utal af træer

Metoden er skånsom og benyttes ofte hvor træerne er svært tilgængelige og fx står tæt op ad bygninger og risikoen for skader er stor.

Vi kører med fældegrab på både 40 tonsmeter kran og på 140 tonsmeter kran og begge har forrygende travlt. På grund af stor efterspørgsel, har vi i 2020 udvidet med endnu en fældegrab, så vi nu kan være dobbelt så effektive.

Professionel og effektiv fældning af træer

Træfældning kan være både tungt og belastende for de øvrige arealer i haven, men også for personen, der skal fælde og fjerne træet. Der er desuden en risiko for at træet falder uhensigtsmæssigt. Med fældegrab monteret på kran undgår du skader på personer, arealer og nærtliggende bygninger.

Når vi fælder eller beskærer med vores fældegrab monteret på en kran kan vi holde på afstand og fælde og/eller beskære selv de største træer. Afskårne grene og stammer løftes let og elegant ud af haven, så haven efterlades i næsten samme stand som inden vi gik i gang. Brug af fældegrab er en meget effektiv metode og med det rette set-up, kan selv meget store træer fjernes på relativt kort tid.

Det kan det ske at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi også. Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har en gode samarbejdspartnere, der gerne klarer opgaven for dig.

Hjælp-selv og spar penge 

Har man mulighed for selv at hjælpe til, så kan det selvfølgelig lade sig gøre, og det vil selvfølgelig påvirke prisen positivt, at arbejdet kan overståes hurtigere. 

Husk private kan i nogle tilfælde benytte det særlige håndværkerfradrag til træ-opgaver.

Vi har naturligvis en teknisk forsikring, der dækker i tilfælde af uheld i forbindelse med træfældning.

Kontakt os og få en god pris på træfældning i Karup og omegn

Vi udfører træ-opgaver i hele Jylland. Kontakt os på mail ghvf@ghvf.dk, eller på telefon 40852581 (Klaus), og få en snak om hvordan man bedst og billigst fjerner de generende træer.

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90