Træfældning i Karup nær Viborg

Fældning af træer i Karup, Viborg og Midtjylland

Uanset om du har behov for træfældning i din have, ved din virksomhed eller et helt andet sted, kan du stole på Grønhøj Vognmandsforretning til at levere en effektiv og professionel løsning. Vores dedikerede team af erfarne fagfolk står klar til at håndtere enhver træfældningsopgave med ekspertise og omhyggelighed. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at håndtere træer i enhver størrelse og i enhver tilstand. 

Vores base og historiske udgangspunkt er vognmandsforretningen i Grønhøj nær Karup, hvor vi har mange tilfredse kunder fra bl.a. Viborg og hele Midtjylland. Vi er ikke geografisk begrænset, og derfor udfører vi gerne træfældning i hele Danmark - så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. 

Kontakt os

Professionel og effektiv træfældning

Træfældning kan være både tungt og belastende for de øvrige arealer i haven, men også for personerne, der skal fælde og fjerne træet. Der er desuden en risiko for at træet falder uhensigtsmæssigt og forårsager skader. Ved professionel træfældning med vores fældegrab monteret på en kran kan vi holde afstand og udføre en sikker beskæring af træer samt træfældning af store træer. 

Træfældning med kran og fældegrab har mange fordele:

  • Undgå skader på personer, arealer og nærliggende bygninger
  • Metoden er skånsom og benyttes ofte hvor træerne er svært tilgængelige
  • Afskårne grene og stammer løftes let og elegant ud af haven, så haven efterlades i næsten samme stand som inden vi gik i gang. 
  • Med det rette set-up kan selv meget store træer fjernes på relativt kort tid

 

Vi kører med fældegrab på både 40 tonsmeter kran og på 140 tonsmeter kran og begge har forrygende travlt. På grund af stor efterspørgsel, har vi i 2020 udvidet med endnu en fældegrab, så vi nu kan være dobbelt så effektive.

Grønhøj Vognmandsforretning udfører også traditionel træfældning samt fældning og beskæring af træer, hvor en mand med en motorsav hejses op i en lift. Det kan ske, at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi altså også. Skulle du have behov for krankørsel til en anden type opgave, så kan vi også hjælpe med det. Derudover udfører vi alle typer af vognmandskørsel, udlejning af containere samt hele entrepriser og meget mere. 

Hjælp-selv og spar penge på din næste fældning af træ

Har man mulighed for selv at hjælpe til med træfældning, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Det vil naturligvis påvirke prisen positivt, at arbejdet med fældning af træer kan udføres hurtigere. 

Husk at private i nogle tilfælde kan benytte det særlige håndværkerfradrag til træ-opgaver.

Vi har naturligvis en teknisk forsikring, der dækker i tilfælde af uheld i forbindelse med træfældning.

Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har gode samarbejdspartnere, der gerne klarer opgaven for dig.

Kontakt os og få en god pris på træfældning

Gør brug af professionel træfældning ved at kontakte Grønhøj Vognmandsforretning på mail ghvf@ghvf.dk eller på telefon 40852581 (Klaus). Så tager vi en snak om hvordan vi bedst og billigst udfører fældning og beskæring af træer for dig.

 

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90