Træfældning i Karup nær Viborg

Træfældning

Grønhøj Vognmandsforretning udfører træfældning både med fældegrab monteret på kran, med mand og motorsav i kurv eller traditionel fældning og beskæring af træer. Med base i Grønhøj, nær Karup J, kører vi ud i hele Jylland og fælder og beskærer træer.

Med vores Mecanil fældegrab monteret på kran har vi siden 2016 udført træfældning og beskåret et utal af træer. Vi har stor erfaring i at køre med fældegrabben og har fældet meget store træer for både private, erhverv og offentlige kunder. Metoden er skånsom og benyttes ofte hvor træerne er svært tilgængelige og fx står tæt op ad bygninger og risikoen for skader på omkringliggende bygninger og arealer er stor. Vi har kørt med fældegrabben på vores 40 tonmeter kran, men fra 2019 tilbyder vi nu også fældning med 140 tonmeter kran. På grund af stor efterspørgsel, har vi i 2020 udvidet med endnu en fældegrab, så vi nu kan være dobbelt så effektive.

Professionel og effektiv fældning af træer

Træfældning kan være både tungt og belastende for de øvrige arealer i haven, men også for personen, der skal fælde og fjerne træet. Der er desuden en risiko for at træet falder uhensigtsmæssigt. Med fældegrabben monteret på kran undgår du skader på personer, arealer og nærtliggende bygninger.

Når vi fælder eller beskærer med vores fældegrab monteret på en kran kan vi holde på afstand og fælde og/eller beskære selv de største træer. Afskårne grene og stammer løftes let og elegant ud af haven, så haven efterlades i næsten samme stand som inden vi gik i gang. Brug af fældegrab er en meget effektiv metode og med det rette set-up, kan selv meget store træer fjernes på relativt kort tid.

Dog kan det ske at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi også. Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har en gode samarbejdspartnere, der gerne klarer opgaven for dig.

Hjælp-selv og spar penge 

Har man mulighed for selv at hjælpe til, så kan det selvfølgelig lade sig gøre, og det vil selvfølgelig påvirke prisen positivt, at arbejdet kan overståes hurtigere. 

Husk private kan i nogle tilfælde benytte det særlige håndværkerfradrag til træ-opgaver.

Vi har naturligvis en teknisk forsikring, der dækker i tilfælde af uheld i forbindelse med træfældning.

Kontakt os og få en god pris på træfældning i Karup og omegn

Vi udfører træ-opgaver i hele Jylland. Kontakt os på mail ghvf@ghvf.dk, eller på telefon 40852581 (Klaus), og få en snak om hvordan man bedst og billigst fjerner de generende træer.

Se flere billeder i vores galleri

 

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90