Krankørsel

Krankørsel

Hos Grønhøj Vognmandsforretning påtager vi os alle slags opgaver inden for krankørsel, for såvel private kunder som erhvervskunder. Vi tilbyder kranservice i form af levering og udlægning af materialer, montage, kranhjælp ved byggeri, kran af mandskab og fældning af træer med fældegrab- ja kun fantasien sætter grænser.

Vores kranbiler kører mest lokalt, men alligevel kommer vi rundt i hele landet. Vi har mange erhvervskunder, som opererer både nationalt og internationalt, men vi værner også om private kunder i lokalområdet. 

Levering med kran kan gøre dit arbejde nemmere

Brug af kran er naturligvis dyrere, end hvis man fx blot får tippet et læs jord af i indkørslen. Men er man med på at få udlagt materialer med kran og grab, så kan det alligevel spare mange timer og mange kræfter. En krantime koster 20-25% mere end en forvogn.

Arbejdet med at få kørt materialer fra indkørslen og om i bedene i haven kan være meget tungt og tidskrævende og sidst, men ikke mindst, så kan det være hårdt for arealerne. Som den nyanlagte græsplæne, der kan tage skade, når den skal forceres mange gange med en tungt lastet trillebøre eller vogn.

Vores kraner rækker langt ind over hækken og sågar ind over skure, garager og drivhuse, hvis det er nødvendigt. Vi har mange forskellige størrelse kraner, så vi er fleksible og kan udføre mange forskellige opgaver. Vi har naturligvis forsikring på alle opgaver.

Derfor kan der være mange gode argumenter for at få flis eller jord lagt om i bedene med en kran. Vores chauffører er dygtige og erfarne og de arbejder med centimeter-præcision!

Vi har 7 kranbiler, som kan bruges til mange alsidige opgaver. Kranerne er både front- og bagmonterede og afhængig af opgaven og kranen rækker vi  meget langt. Løftekapacitet afhænger af rækkevidde og mange andre faktorer, så hvis du har en opgave, så ring blot, så finder vi en løsning.

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90