Galleri

Vognmandskørsel & Transport

Vi transporterer hver eneste dag alt lige fra sand, grus og møg til store maskiner, gods i alle afskygninger og skibscontainere. Vi har 7 biler på vejene og hver dag byder på nye spændende opgaver.

Særtransport

Vi klarer mange specialopgaver, herunder særtransport. Ring blot og sæt os ind i opgaven, så løser vi den! Rette myndigheder ansøges, så der er styr på tingene og dit gods kommer sikkert frem.

Kran

Vi har kraner i flere størrelser. Har du behov for en kran til hejs, baksning, montageopgaver eller løft-transport-løft, så er vi klar til at hjælpe dig.

Træfældning

Vi har stor succes med vores Mecanil Fældegrab monteret på kran. Vi klarer (næsten) alle træfældningsopgaver, med kran/fældegrab, mand med motorsav, med kurv eller professionel aborist. Træfældning med fældegrab er både effektivt og skånsomt for omgivelserne. Projekteringen af opgaven afhænger af både træet og adgangsforholdene, så RING til os og sæt os ind i dine ønsker, så løser vi opgaven for dig.

Container/affald

Vi har mange forskellige containere, til mange forskellige formål. Vi bortskaffer nærmest alle former for affald. I nogle tilfælde kan det være både kompliceret og bekosteligt. Der skal indhentes deklarationer og ind i mellem skal kommunen ind over. Men vi har styr på det, så ring til os og lad os hjælpe dig. Alt affald bortskaffes til godkende modtageranlæg. Alt affald skal dokumenteres og registreres i det offentlige AffaldsDataSystem med affaldskoder. Derfor opkræver vi et lille gebyr (kr. 35,00 pr. indvejning). Til gengæld har du en garanti for at alt affald er bortskaffet på lovlig vis og bliver hhv. deponeret eller genanvendt i højest mulig grad. Ved miljøtilsyn kan alt bortskaffet affald herved altid spores. Vi overholder altid GDPR-loven (PersonDataForordningen) og derfor registreres ingen privatpersoner i databasen.
Har du brug for en container, så kontakt os gerne, vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Bemærk! Affald kan ikke altid bortskaffes til nærmeste affaldsstation. Ring derfor og lad os råde dig.

Skrot

Har du metalskrot, som du gerne vil bortskaffe, så klarer vi også dette for dig. Vi kan grabbe det op i en container for dig med en kranbil. Vi kan også komme ud og stille en container til dig. Alt afhængig af hvor lang tid du skal bruge på at fylde den, så kan du komme til at betale leje af containeren, men som regel indberegnes lejen i prisen. Ring til vognmanden og forhør dig.

Skrot bortskaffes kun hos godkendte modtageranlæg. Alt skrot skal dokumenteres og registreres i det offentlige AffaldsDataSystem med affaldskoder.

Skibscontainer

Vi lejer skibscontainere (20 fod og 8 fod) ud til både private og erhverv. Vi lejer ud i både længere og kortere perioder. Vi leverer skibscontaineren med kranbil og henter den igen når du er færdig. Leje betales bagud pr måned eller kvartal.

Materialer

Vi er leveringsdygtige i næsten alle materialer! Tjek vores billeder; du kan klikke på dem. Ser du ikke lige præcis hvad du mangler, så tøv ikke! Ring til os og forhør dig. Vi kan skaffe det meste.
Skal du have suppleret grus eller granit, så ring lige og få en snak, så vi kan sikre os at det er samme størrelse og farve vi kommer med, så det blender sig pænt ind i det gamle.

Entreprenør

GUMMIGED – GRAVEMASKINE – JORDSORTERER

Vi udfører flere og flere entreprenøropgaver. Vi har selv meget forskelligt materiel, men har vi brug for specialmaskiner i forbindelse med specifikke opgaver, så skaffer vi næsten alle maskiner. Ring og forhør dig.

Jordsorterer PowerScreen udlejes på dags- / ugebasis med operatør. Bæltedrevet. Leveres på maskinanhænger.

Køreplader

Vi lejer køreplader ud for John Forlev A/S. Køreplader skåner underlaget effektivt for tung trafik. Leveres og udlægges med kran. Der betales dagsleje. Ring og forhør!

Gylle & høst

Skal du have tømt din gylletank, så giver vi gerne et bud.
Skal du have tømt fortank, gylletank eller sandfang, så giver vi gerne et bud.
Vi kører korn for lokale landmænd. Når høsten skal i hus, skal det ofte gå stærkt, fordi vejrudsigten melder regn. Men det gør vi gerne; du skal blot ringe efter os. Vi kører mest til de lokale foderstoffer, men også økologisk foder, der oftest skal lidt længere væk.

Vintertjeneste

Vi kører ofte vintertjeneste i lokalområdet og vi gør altid vores allerbedste for at vores ruter er fine og fremkommelige, så borgerne kan komme sikkert til eller fra job, børnene kan komme sikkert i skole og så trafikken kan afvikles trods snefald og isglatte veje.

Hverdag

Her kan du se lidt billeder fra vores hverdag. Hold musen på billedet, så kommer der lidt tekste frem. God fornøjelse!

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90