Galleri

Transport - Vognmand

Vi transporterer alt hvad vores kunder har brug for.

Kran

Vi har kraner i flere størrelser. Har du brug for en af vores kraner, så ring gerne og få en snak. Alt afhængig af vægt og beskaffenhed af godset, adgangsforhold og kundens ønsker, kan der være meget forskel på en kranopgave. Men ring til os, så sender vi den helt rigtige mand og kran til opgaven.

Træfældning

Vi købte i 2016 vores Mecanil Fældegrab, som kan monteres på kran. Det har været en stor succes og vi har meget stor erfaring og har efterhånden fældet mange træer i hele Jylland med fældegrabben. Den er utrolig effektiv og den skåner omgivelserne i forhold til traditionel træfældning med sav.
Afhængig af både træ og adgangsforhold kan det ske at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi også.
Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har en gode samarbejdspartnere, der gerne klarer opgaven for dig.

Flishugger

Når vi er på job med fældegrabben kan det ofte godt betale sig at leje en flishugger med. Træer er altid meget større ned på jorden, end når de står op og det overrasker mange. Have- og grenaffald bør køres til en offentlig genbrugsstation, hvor det koster pr. ton at aflevere det, og det kan gå hen og blive en bekostelig affære med både affaldsgebyrer og transporten til nærmeste affaldsstation. Derfor anbefaler vi at flise grenaffaldet, og på den måde får du billig flis til din have.
Vi har ikke længere selv en flishugger, men skaffer gerne en ind til projektet. Pris og betingelser afhænger af projektets omfang, ved meget store projekter kan det endog være en god forretning. Ring og forhør dig.

Container/affald

Vi har mange forskellige containere, til mange forskellige formål. Vi bortskaffer nærmest alle former for affald. I nogle tilfælde kan det være både kompliceret og bekosteligt. Der skal indhentes deklarationer og ind i mellem skal kommunen ind over. Men vi har styr på det, så ring til os og lad os hjælpe dig. Alt affald bortskaffes til godkende modtageranlæg. Alt affald skal dokumenteres og registreres i det offentlige AffaldsDataSystem med affaldskoder. Derfor opkræver vi et lille gebyr (kr. 35,00 pr. indvejning). Til gengæld har du en garanti for at alt affald er bortskaffet på lovlig vis og bliver hhv. deponeret eller genanvendt i højest mulig grad. Ved miljøtilsyn kan alt bortskaffet affald herved altid spores. Vi overholder altid GDPR-loven (PersonDataForordningen) og derfor registreres ingen privatpersoner i databasen.
Har du brug for en container, så kontakt os gerne, vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Update pr. april 2020: REVAS kan ikke længere modtage genanvendeligt erhvervsaffald! Revas modtager kun erhvervsaffald til forbrænding eller deponi. Men vi hjælper jer alligevel! Ring til os og forhør jer om mulighederne.

Materialer

Vi er leveringsdygtige i næsten alle materialer! Tjek vores billeder; du kan klikke på dem. Ser du ikke lige præcis hvad du mangler, så tøv ikke! Ring til os og forhør dig. Vi kan skaffe det meste.

Jordsorterer

Med vores jordsorterer kan vi harpe og sortere jord. Følg linket til YouTube, så kan du se hvordan den virker!
Lejes ud på dagsbasis! Forsikring haves.
Her kan du se hvordan det går for sig, når vi sorterer:

Gravemaskine

Med vores gravemaskine udfører vi mange forskellige opgaver. Ring til os, hvis du har et job, som vi kan hjælpe dig med.

Gummiged

Har du gang i et projekt, der kræver lidt mere end du selv kan klare, kan du leje os til at køre gummiged. Vi jævner veje, anlægger haver og meget mere.

Gylle

Skal du have tømt din gylletank, så giver vi gerne et bud. Vi samarbejder ofte med Dyrbjerggaard Maskinstation og sammen har vi tømt mange tanke. Ring til os og få en snak om opgaven.

Høst

Vi kører korn for lokale landmænd. Når høsten skal i hus, skal det ofte gå stærkt, fordi vejrudsigten melder regn. Men det gør vi gerne; du skal blot ringe efter os. Vi kører mest til de lokale foderstoffer, men også økologisk foder, der oftest skal lidt længere væk.

Vintertjeneste

Vi kører ofte vintertjeneste i lokalområdet og vi gør altid vores allerbedste for at vores ruter er fine og fremkommelige, så borgerne kan komme sikkert til eller fra job, børnene kan komme sikkert i skole og så trafikken kan afvikles trods snefald og isglatte veje.

Hverdag

Skrot

Har du metalskrot, som du gerne vil bortskaffe, så klarer vi også dette for dig. Vi kan grabbe det op i en container for dig med en kranbil. Vi kan også komme ud og stille en container til dig. Alt afhængig af hvor lang tid du skal bruge på at fylde den, så kan du komme til at betale leje af containeren, men som regel indberegnes lejen i prisen. Ring til vognmanden og forhør dig.

Skrot bortskaffes kun hos godkendte modtageranlæg. Alt skrot skal dokumenteres og registreres i det offentlige AffaldsDataSystem med affaldskoder. Se under VI TILBYDER

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90