Galleri

Container

Vi har mange forskellige containere, til mange forskellige formål. Har du brug for en container, så kontakt os gerne, vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Flishugger

Når vi er på job med fældegrabben, kan det ofte godt betale sig at leje flishuggeren med. Træer er altid meget større ned på jorden, end når de står op og det overrasker mange hvor meget grene og blade fylder på træerne, når de først er fældet eller beskåret. Have- og grenaffald bør køres til en offentlig genbrugsstation, hvor det koster pr. ton at aflevere det, og det kan gå hen og blive en bekostelig affære. Derfor anbefaler vi at flise grenaffaldet, og på den måde får du flis til din have. Næsten gratis!
Du kan også leje på dagsbasis! Forsikring haves.

Gravemaskine

Når du er i gang med projekterne, så kan det også være at du har brug for at vi kommer med vores gravemaskine.
Den kan for eksempel bruges til udgravning af søer, som du kan se på billedet

Gummiged

Har du gang i et projekt, der kræver lidt mere end du selv kan klare, kan du leje os til at køre gummiged. Vi jævner veje, anlægger haver og meget mere.

Gylle

Skal du have tømt din gylletank, så giver vi gerne et bud. Vi samarbejder ofte med Dyrbjerggaard Maskinstation og sammen har vi tømt mange tanke. Ring til os og få en snak om opgaven.

Høst

Vi kører korn for lokale landmænd. Når høsten skal i hus, skal det nogle gange gå stærkt og ofte må vi køre midt i maden, fordi vejrudsigten pludselig melder regn. Men det gør vi gerne; du skal blot ringe efter os. Vi kører mest til de lokale foderstoffer, men også økologisk foder, der oftest skal lidt længere væk.

Jordsorterer

Med vores jordsorterer kan vi harpe og sortere jord. Følg linket til YouTube, så kan du se hvordan den virker!
Lejes ud på dagsbasis! Forsikring haves.
Her kan du se hvordan det går for sig, når vi sorterer:

Kran

Vi har kraner i flere størrelser. Har du brug for en af vores kraner, så ring gerne og få en snak. Alt afhængig af vægt og beskaffenhed af godset, adgangsforhold og kundens ønsker, kan der være meget forskel på en kranopgave. Men ring til os, så sender vi den helt rigtige mand og kran til opgaven.

Materialer

Vi er leveringsdygtige i næsten alle materialer! Tjek vores billeder – men ser du ikke lige præcis hvad du mangler, så tøv ikke! Ring til os og forhør dig!

Transport - Vognmand

Vi transporterer alt hvad vores kunder har brug for.

Træfældning

Vi købte i 2016 vores Mecanil Fældegrab, som kan monteres på kran. Det har været en stor succes og vi har meget stor erfaring og har efterhånden fældet mange træer i hele Jylland med fældegrabben. Den er utrolig effektiv og den skåner omgivelserne i forhold til traditionel træfældning med sav.
Dog kan det ske at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi også.
Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har en god samarbejdspartner, der gerne klarer opgaven for os.

Vintertjeneste

Vi kører ofte vintertjeneste i lokalområdet og vi gør altid vores allerbedste for at vores ruter er fine og fremkommelige, så borgerne kan komme sikkert til eller fra job, børnene kan komme sikkert i skole og så trafikken kan afvikles trods snefald og isglatte veje.

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90