Levering af materialer

Materialer

Grønhøj Vognmandsforretning har mange års erfaring med levering af materialer og vores udvalg er stort. Vi leverer (blandt meget andet) sand, kirkegårdsgrus, stabilgrus, perlegrus, granit, stenmel, flis, jord og fintharpet muld.

Man tænker måske ikke over det, men der findes fx et hav af forskellige slags sand. Ko-sand, hunde-sand, fyld-sand, fald-sand, beton-sand, ridebane-sand, golf-sand, strø-sand og filter-sand. Og meget mere! Er du i tvivl om vi har lige præcis de materialer du mangler, kan du altid kontakte os, så du kan få levering af de materialer du har brug for.

levering af sand og grus

Materialer til private og erhverv

Uanset om du er privatkunde, en af vores faste kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, om du er national storaktør med behov for underleverandører, så er vi på pletten når det kommer til levering af materialer.

Sig hvad du skal bruge, hvor meget, hvornår og hvordan du gerne vil have det leveret – så kommer vi! Vi sætter en ære i at være præcise og fleksible på samme tid, og vores folk er aldrig bange for at give en hånd med.

På pladsen har vi en del materialer, som private gør-det-selv-folk også kan komme forbi og hente med egen trailer!

Vil du have os til at levere og hjælpe dig med et projekt, så skal du skal bare ringe til os, så hjælper vi dig med rådgivning, beregning af mængder og vi giver en god pris på både materialer, levering og eventuel udlægning. Vi hjælper hver dag mange kunder, blandt andet leverer vil kirkegårdsgrus til mange lokale kirker.

Professionel levering

Grønhøj Vognmandsforretning leverer sand og grus overalt. Vi leverer hurtigt og effektivt, med tip eller kran/grab. Uanset om det er en lille opgave eller et større projekt, står vi klar til at levere det du ønsker.

Skal du have kørt den gamle belægning væk, så leverer vi gerne en container og kører det bort for dig.

Vi tilbyder også at udskifte den gamle belægning med kran/grab. Vi skræller det øverste lag af - efter dit ønske - og lægger det nye på. Nemt og effektivt. Og så sparer du på kræfterne.

Sand

Vi leverer både almindeligt sand til sandpude-opfyld, og sand til støbninger og pudsning. Til mindre projekter hos private kunder leverer vi ofte små partier, fx hvidt sand til børnenes sandkasse, til den nye flisebelægning eller til andre udenomsarealer.

Grus

Vi leverer grus i alle størrelser og farver. Sammen finder ud af, hvad der passer bedst til dit behov. Har du i forvejen grus i fx din gårdsplads og skal have suppleret, så er vi gerne behjælpelige med at finde det helt rigtige, så det nye grus blander sig fint med det gamle.

Vi leverer jord til din have, til græsplæne, potter, højbedene, køkkenhave eller hvor du mangler. Ring til os, vi har stor viden omkring jord og hvilken jord, der passer til dit projekt. Igen leverer vi med tip direkte på pladsen, eller vi lægger det fint ud med kran/grab, så du blot skal jævne. 

....Og alt det andet

Vi leverer kampesten, kartoffelsten, DSB-skærver, granit i alle størrelser og farver. Vi leverer flis og knust asfalt. Ja, faktisk leverer vi (næsten) hvad vi ønsker, du skal blot ringe til os, så finder vi en god løsning til dig.

Husk at vi også har krankørsel så du kan få leveret dine materialer lige, hvor du ønsker det.

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90