Træfældning

Træfældning i Silkeborg, Viborg og omegn

Grønhøj Vognmandsforretning udfører træfældning med fældegrab monteret på kran, med mand og motorsav i kurv eller traditionel fældning og beskæring af træer. Med base i Karup, nær Viborg, kører vi ud til Silkeborg, Herning, Holstebro og resten af Midtjylland.

Med vores Mecanil fældegrab monteret på kran har vi siden 2016, udfører træfældning og beskåret et utal af træer. Vi har stor erfaring i at køre med fældegrabben og har fældet selv meget store træer for både private, erhverv og offentlige kunder. Metoden er meget skånsom og benyttes ofte hvor træerne er svært tilgængelige og står tæt op ad bygninger og risikoen for skader på omkringliggende bygninger og arealer er stor.

Professionel og effektiv fældning af træer 

Træfældning kan være både tungt og belastende for de øvrige arealer i haven, men også for personen, der skal fælde og fjerne træet. Der er desuden en risiko for, at træet falder uforudsigeligt ved fældningen. Derfor tilbyder vi at udfører træfældningen, så du undgår skader på græsplæne, bed, drivhus og andre nærtliggende bygninger.

I de fleste tilfælde, udfører vi træfældning med vores fældegrab monteret på en kran. På den måde, kan vi holde ude på vejen og fælde eller beskære selv de største træer, uden at lave skader på haven. De afskårne grene og stammer løftes let og elegant ud af haven, så haven efterlades i samme stand som vi modtog den.

Brug af fældegrab er desuden en meget effektiv metode og med det rette set-up, kan selv meget store træer fjernes på relativt kort tid.

Dog kan det ske at træer skal fældes med en gammeldags motorsav, men det klarer vi også. Rod- og stubfræsning har vi ikke maskiner til, men vi har en god samarbejdspartner, der gerne klarer opgaven for os.

Giv en hjælpende hånd og spar penge

Har man mulighed for selv at hjælpe til, så kan det selvfølgelig lade sig gøre, og det vil selvfølgelig påvirke prisen i en positiv retning, at arbejdet kan overstås hurtigere. 

Husk private kan i nogle tilfælde benytte håndværkerfradraget til træ-opgaver.

Vi har naturligvis en teknisk forsikring, der dækker i tilfælde af uheld i forbindelse med træfældning.

Kontakt os og få en pris på træfældning

Vi kommer gerne ud og udfører træfældning i Silkeborg, Viborg, Randers og resten af midtjylland. Kontakt os på mail ghvf@ghvf.dk, eller på telefon 86 66 12 01, så snak om hvordan man bedst og billigst fjerner de generende træer.

I forbindelse med træfældning arbejder vi sammen med Skovmek og Greenmerch.

Se flere billeder i vores galleri

 

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90