Leje af container

Leje af container

Leje af containere til alle formål – vi har et hav af containere, som vi både sætter ud til affald, beton, bygge- og haveaffald. Vi leverer også materialer i containere, alt efter hvad kunden ønsker.

Vi har mange erhvervskunder i lokalområdet, der har containere stående fast. De tømmes på forespørgsel og kunden afregnes pr måned eller kvartal.

Det sparer kunden for meget besvær og med tiden bliver kravene til håndtering af affald større og større og vi er altid med til at rådgive om hvorledes man bedst og billigst kommer af med sit affald, på en ansvarlig måde.

Har du brug for hjælp til at fylde din container med fx. grene og haveaffald fra træfældning, så tilbyder vi også krankørsel som kan være med til at gøre opgaven nemmere for dig.

Lej containere i forskellige størrelser

Formålet med lejen af containere kan varierer meget, og derfor mener vi det er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder forskellige løsninger indenfor container leje.

Vi tilbyder følgende containere:

  • 10 m3 containere - til jord, beton og tunge materialer
  • 20 m3 containere - til korn, brændbart og deponi-affald
  • 30 m3 containere - til flis, haveaffald og lette materialer
  • 20 fods skibscontainere - til byggematerialer eller flyttegods
  • Lukkede eller åbne containere til affald - evt. med skillerum
  • 18 m3 combi-containere med skillerum - til landbrug, håndværkere og industri med muilghed for 2 sorteringer.

Bemærk at vi lejer også skibscontainere ud – både på fast basis og i kortere perioder. Vi leverer containeren, henter og tømmer den igen. Også mulighed for fast opsætning (langtidsleje).

Alle vores priser er dagspriser. Ring og forhør nærmere – vi vil så gerne hjælpe dig

Containerudlejning til privat og erhvervskunder

Vi sætter også mange containere ud til mindre projekter, både til private og erhverv. De bliver fyldt med beton, affald, skrot og meget mere, som vi alt sammen kører væk på forsvarlig og ordentlig vis.

Container leje med udbetalt skrotpræmie

Som oftest koster det penge at komme af med affald, men skrot som kan videresælges til genanvendelse kan der være penge i. Vi kører meget skrot væk for kunder, som til gengæld får skrotpræmier udbetalt, når du lejer container hos os. 

Se flere billeder i vores galleri!

leje af container hele midtjylland

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90