Krankørsel

Krankørsel

Hos Grønhøj Vognmandsforretning påtager vi os alle slags opgaver inden for krankørsel, for såvel private kunder som til erhvervskunder. Vi tilbyder kransevice i form af levering og udlægning af materialer, montage, kranhjælp ved byggeri, kran af mandskab og fældning af træer med fældegrab. - ja kun fantasien sætter grænser.

Vores kranbiler kører i hele Danmark - også lokalt. Vi har mange lokale erhvervskunder, som opererer både nationalt og internationalt, men vi værner også om vore private kunder i lokalområdet. 

Levering med kran der gør dit arbejde nemmere

Brug af kran er naturligvis dyrere end hvis man fx blot får tippet et læs jord i indkørslen. Men er man med på at få udlagt materialer med kran og grab, så kan det alligevel spare mange timer og mange kræfter. En krantime koster 10-25% mere end en forvogn.

Men arbejdet med at få kørt materialer fra indkørslen og om i bedene i haven kan være meget tungt, besværligt, tidskrævende og sidst, men ikke mindst, så kan det være hårdt for arealerne. Som fx græsplænen eller den nyligt anlagte terrasse, der kan tage skade, når den skal forceres mange gange med en tungt lastet trillebøre eller vogn.

Vores kraner rækker langt ind over hækken, og sågar ind over skure, garager og drivhuse, hvis det er nødvendigt. Vi har mange forskellige størrelse kraner, så vi er fleksible og kan udføre mange forskellige opgaver.

Derfor kan der være mange gode argumenter for at få granitten eller jorden lagt om i bedene med en kran. Vores chauffører er dygtige og erfarne og de arbejder med centimeter-præcision!

Krankørsel med udvidet vognpark

Vi har 6 kranbiler, som kan bruges til mange alsidige opgaver. Kranerne er både front- og bagmonterede og rækkevidde fra 16 meter til 29 meter. Løftekapacitet op til 7,5 ton. Er opgaverne større, så ring blot, så finder vi en løsning alligevel.

Se flere billeder i vores galleri

Grønhøj Vognmandsforretning logo

Grønhøj Vognmandsforretning ApS
Høgildvej 1, Grønhøj, DK-7470 Karup J
Tlf: +45 86 66 12 01
Mail: ghvf@ghvf.dk
   CVR: 30 71 18 90